Hvem kan ikke li’ snobrød, det er til både børn og voksne, først nyder man bålet, derefter laver man snobrød over gløderne. Kan nydes med grillet pølser.. Det er SÅ hyggeligt og smager skønt : )
Se hele opskriftenThousand Island – Hjemmelavet
Thousand Island dressing er en dejlig alsidig dressing, som kan bruges til meget, for at tilføje smag.
Ægget koges 8-10 min. Skrælle og hakkes fint. Skræl løget og hak det fint sammen med persille og oliven. alt blandes i …..
Salat med salat ost og bacon
Hak de salat/spinat og hæld lidt olivenolie på. Smag til med salt og peber. Feta ost blandes i, tilsæt finthakket skalotteløg, finthakket frisk timian og ristet bacon. Smag til med salt og peber.
Se hele opskriftenGreiersens Wienersalat
Jeg elsker Wiener salat.
Bland mayonnaise og den franske sennep sammen.
Jeg bruger K-salats pose mayonnaise eller hjemmelavet mayonnaise og Bähnckes franske sennep.
Grøn Pesto
Pestoen stammer oprindeligt fra Genova i Italien. Endnu i dag er det en æressag for byens kvinder at tilberede denne sauce i en gammeldags morter. Mens vi holder os til mere moderne el-mixere.
Se hele opskriftenRemoulade à la Greiersen
Remoulade er en kold sauce, der ofte bruges som tilbehør til fiskefilet og smørebrød som Roastbeef, Spegepølse og Kødpølse. Men selvfølgelig også til pommes fritterne.
Se hele opskriftenBagte æbler i ovn
Skræl æblerne og skær en skive af ved stilk enden, det skal bruges til låg. Udstik forsigtigt kernehuset uden at der går hul i bunden af æblet, ellers løber fyldet ud.
Se hele opskriftenVandbakkelser med is og jordbær sauce
Kom smør, vand og salt i en tykbundet gryde og bring det til kogepunktet. Tag gryden fra varmen og pisk melet i. Sæt atter gryden over og varm dejen igennem 1/2 minut. Pisk hele tiden, dejen skal slippe gryde og piskeris. Tag gryden fra varmen og lad dejen svale lidt.
Se hele opskriftenKyllingebryst med sennepssauce
Krydr kyllingebrystfileterne med salt og peber. Steg dem 10-15 min. i smør på en pande sammen med de upillede hvidløgsfed. osv.
Se hele opskriftenMexicansk mørbrad
Svinemørbraden pudses godt og skæres i skiver og pensles med tequila. Stilles til side.
Løgene skrælles og skæres i skiver. Den grønne peber befries for kerner og skæres i max. 3 cm. lange strimler. osv.