Ca. 15 stjerneanisfrø trækker på 10 cl. snaps i 3 døgn.Filtreres og fortyndes efter behag.Har en karakteristisk lakridssmag. Generelt : Friske blade (dild, kørvel, pors, […]
Se hele opskriftenSort peber essens
25 hele, sorte peber frø knuses let og sættes på 10 cl. snaps. Trækker en uge.Filtreres og fortyndes.Egner sig som smagsforstærker i kraftige bjesken.Solo er en kraftig pebersnaps […]
Se hele opskriftenSolbær snaps
Pluk bærerne når de er rigtigt modne i juli – august.Fyld et syltetøjsglas 2/3 del op med bær og resten smags neutral snaps.Lad hele herligheden […]
Se hele opskriftenSlåen essens
Slåenbær plukkes når de er godt modne, helst i november-december (hvis man kan nå det inden fuglene har gjort indhug i dem). Har bærrene ikke fået […]
Se hele opskriftenRønnebær snaps
Bærrene plukkes i oktober måned og lægges i fryseren i 2 dage, for at opnå en mere sødlig smag, hvorefter de optøs. Fyldes på et […]
Se hele opskriftenRøllike snaps
Almindelig røllike – Soldaterurt – Tømmermandsurt: Flerårig plante, ca. 15-60 cm høj plante med meget findelte blade og et tæt halvskærm af ganske små kurveblomster […]
Se hele opskriftenRøllike essens
Røllikeblomster plukkes lige når de springer ud i juli måned.Tørres let et par dage.5 g. blomster trækker i 10 cl. snaps i 6-8 dage.Filtreres og […]
Se hele opskriftenRosmarin essens
Tørrede rosmarinblade (fås som krydderi) trækker på snaps i 2 døgn.Filtreres og fortyndes.Er velegnet som smagsforstærker i sammensatte kryddersnapse. Generelt : Friske blade (dild, kørvel, pors, […]
Se hele opskriftenRosin essens
100 g. rosiner af den bedste kvalitet trækker på 50 cl. snaps i mindst en uge.Filtreres og fortyndes.Blandt andet god som smagsforstærker i mange sammensatte kryddersnapse.De […]
Se hele opskriftenRevlinge-bjesk
Revling eller sortbær samles på lyngarealer. Tørres og 1/3 af flasken fyldes med bær, der dækkes med snaps. Trækker 3 måneder.Filtreres og fortyndes. Bliver en […]
Se hele opskriften