Site opdatering – Nov. 2022

Nyt i ane indlæg

Først og fremmest er der kommet en lille navigerings menu under billedet til højre i indlægget, som viser hoved personen, hoved personens forældre og ægteskab(er) med tilhørende børn. Hvis der er et indlæg på en af de nævnte personer vil det også være et direkte link til indlægget.

MigFar: Jørgen Erik Greiersen
Mor: Conni Juhl Funch
Viet1: ikke relevantBørn: Bianca og Marc
Viet2: Karoline Børn:

I forbindelse med at Arkivalieronline indscanner nye kirkebøger kan der være nogle døde link, som vi hurtigst muligt vil få rettet, du er naturligvis velkommen til at gøre os opmærksom på døde link.

Nyt i Navneregister

Navneregisteret har fået et løft, så man kan se den dato hvor indlægget senest er blevet opdateret, som naturligvis er forskellig for oprettelses datoen.

Længere nede på Navneregister siden er ane træerne gjort mere overskuelige, så det er nemt at følge de forskellige grene.

Nyt i Arkiv

Arkivet er med tiden blevet langt, så der er nu kommet en rullemenu til de forskellige arkiv datoer.

Nyt på Site

Udover de gamle kendte kommentar felter i bunden på de fleste indlæg er der kommet en kontakt formular, hvor man kan kontakte os om alt hvad man ønsker.
Til forskel fra kommentar feltet kommer det der bliver skrevet i kontakt formularen ikke ind på sitet.
Kommentar bliver stadig fjernet løbende, nå teksten er indført i selve indlægget. Hvis det ellers er det kommentaren er til.

Nyheder

Det er nu muligt at tilmelde sig et lille nyhedsbrev, hvor vi vil skrive når der kommer nyheder på sitet.

God fornøjelse og tak til alle der hjælper.

Denne side er set 23 gange, 1 besøg i dag.