Conni Juhl Funch 1939

Min mor
Sygehjælper

Conni er datter af Jens Juul Jensen og Anna Solvej Christensen. Hun er født Marbækvej 24, Oppe Sundby sogn, hos bedsteforældrene, døbt og bor i Kyndby by.

Conni Juhl, der er døbt Jensen bliver Borgerligt viet den 2. maj 1959 i Frederikssund med Jørgen Erik Hansen (Greiersen). De får tre børn, her i blandt undertegnet, webmaster, den yngste. Conni og Jørgen bliver skilt i ca. 1970.

Conni forelsker sig i eksmanden “Jørgens” ven, som hun får et barn med og bliver gift med, han dør i 2004 og Conni har været enke siden da.

Conni Juhl Jensen

Begge Connis ægtemænd er født på Bornholm og kommet til Sjælland midt i 1900 tallet.

Conni er vokset op, først i Kyndby, senere Oppe Sundby og Frederikssund, hun fik arbejde på Frederikssund sygehus i køkkenet.

Som voksen udlærte hun sig til Sygehjælper og arbejdet på Hillerød sygehus til hun gik på pension.

Fakta

 • Født den 4. august 1939 Marbækvej 24, Oppe Sundby sogn, Frederiksborg amt.
 • Døbt den 17. september 1939, Kyndby kirke, Frederiksborg amt.
  Arbejdsmand Hans Peter Jensen, Oppe Sundby – Slagtermester Frederik Jørgensen og hustru Helga Jørgensen, Venslev – Forældrene.
 • FT 1940. Mart. nr. 9F, Kyndby, Frederiksborg amt.
  (Kyndbyvej 36)
 • Konfirmeret den 4. april 1954 i Oppe Sundby kirke, Frederiksborg amt. (Marbæk)
  (Roskildevej 137, Oppe Sundby, Frederikssund)
 • Borgerligt viet den 2. maj 1959 Frederikssund. Attest udsted den 10. april 1959. med Jørgen Erik Hansen (Greiersen).
 • Barn1 født den 28. marts 1960, Frederikssund sygehus. MJH.
 • Barn2 født den 20. februar 1964, Gerlev, Horns herred, Frederiksborg amt. HJJH.
 • Barn3 født den 30. juni 1965, Gerlev, Horns herred, Frederiksborg amt. JEJH.
 • Skilt ca. 1970 fra Jørgen Erik Hansen (Greiersen).
 • Barn4 født den __. ____ 1971 Hillerød sygehus. BF.
 • Viet den 27. maj 1972 med JIF.
 • Enke siden 2004

Minder

I mit første ægteskab, var der ikke så mange penge, at slå til søren med. Jeg kørte selv på aktions huse og købte brugt. Nu var der ikke så mange ensrettet veje den gang, men nogle var der. Da jeg ville køre ud af København, kørte jeg forkert, så jeg vente om og kom til en ensrettet gade modsat. Nu var det 1960serne. Jeg så ikke skiltet. ups Foran mig, kom en stor bil i mod mig. Jeg kunne ikke bakke. Pludselig så jeg en port og jeg susede hurtigt ind. Der stod en mand som kikkede på mig, så jeg sagde bare jeg var kørt forkert og undskyldte. Jeg skulle ikke fortælle, at jeg havde kvajet mig.

Conni Juhl Funch.

Billeder

(Set 6 gange, 1 besøg i dag)

2 kommentarer

 1. I mit første ægteskab, var der ikke så mange penge, at slå til søren med. Jeg kørte selv på aktionshuse og købte brugt. Nu var der ikke så mange ensrettet veje den gang, men nogle var der. Da jeg jeg ville køre ud af København, kørte jeg forkert, så jeg vente om og kom til en ensrettet gade modsat. Nu var det 1960serne. Jeg så ikke skiltet. ups Foran mig, kom en stor bil i mod mig. Jeg kunne ikke bakke. Pludselig så jeg en port og jeg susede hurtigt ind. Der stod en mand som kikkede på mig, så jeg sagde bare jeg var kørt forkert og undskyldte. Jeg skulle ikke fortælle, at jeg havde kvajet mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.