Jørgen Erik Greiersen 1936 – 2009

Min far – 73 år.
Forhenværende vinduespudser.

Jørgen Erik er født på Bornholm, Larsegade 8, Rønne.

Hans forældre er Henry Ove Hansen og Julie Sofie Greiersen, fra Rønne Bornholm.

Hans far døde / forsvandt, da Jørgen kun var 6 år gammel, mens hans mor var gravid med hans lillebror, Henry Oluf. Hans far der forsvandt, var ude og fiske efter torsk og i følge søforhør, får man ud fra at båden er blevet overiset og gået ned, Besætningen på tre mand er omkommet.

Jørgen og hans familie boede i Rønne, men under krigens bombeangreb var de midlertidig flyttet “på landet” muligvis hos Jørgens farfar.

Jørgen Erik Hansen
Jørgen Erik GreiersenFar: Henry Ove Hansen
Mor: Julie Sofie Greiersen
Viet1: Conni Juhl JensenBørn: MJH, HJJH, JEJH(JJG)
Samlever2: Kirsten Kjær Olsen

Jørgen med mor Julie og bror Henry

Familien flytter til Frederikssund, Fællesvej 11, den 1. februar 1951. (iflg. skøde).
I Frederikssund møder han min mor Conni Juhl Jensen, de bliver Borgerligt viet den 2. maj 1959 og de får en datter den 28. marts 1960.

Efter Jørgens fars død, har han fået nogle penge der administreres af formynderiet. Min mor, Conni, sørgede for de fik pengene udbetalt, så de kunne bygge hus, det gjorde de på Enghaven 49, Gerlev, som de byggede i 1962, Her får de en søn den 20. februar 1964.

Jørgen vil bygge endnu et hus og begyndte at bygge et hus ved siden af hvor de boede, det er Engsvinget 6, Gerlev. Som er opført i 1964, Her er jeg født den 30. juni 1965.

Kongshøjhus

Omkring 1966 købte Jørgen og Conni “Kongshøjhus” som liger lidt uden for Frederikssund. Sundbylillevej 1, vejen blev på et tidspunkt omdøbt af kommunen til Gl. Slangerupvej og huset fik nummer 2. Et stort træ, var væltet ned i huset, så de gik i gang med den store renovering. Jørgen og Conni startede et vinduespudser firma, “Conni’s vinduspolering”, som kunder havde de mange større virksomheder i byen.

I 1970 blev Jørgen og Conni skilt, Conni tog det mellemste barn med sig da hun flyttede.

Omkring 1973, mødte Jørgen, Kirsten, som han dannet par sammen med til sin død i 2009. Sammen med tre ud af fire af Kirstens børn, flyttede Kirsten ind hos Jørgen.
På et tidspunkt begyndte de store piger at interesser sig for heste, det udviklet sig til, at de pludselig drev et ridecenter. “Kongshøjhus Ridecenter”. Der blev i Frederiksborg Amtsavis, skrevet en artikel om ridecenteret, læs den her!

Ridecenteret blev nedlagt og “Kongshøjhus” er i dag revet ned.

Skuldelev

Jeg kender ikke helt årstallet, hvor Jørgen og Kirsten flyttet til Skuldelev, (Skuldelevvej, Skibby) men det var i slutningen af 1980’erne, her boede Jørgen til sin død i 2009.

Huset på Skuldelevvej er i dag revet ned.

Billeder af Jørgen Erik og lillebror Henry Oluf

Fakta

Billeder af Jørgen Erik


Jørgen Erik Greiersens bopæl på Sjælland.

Denne side er set 26 gange, 1 besøg i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *