Albert kom hjem

Mandag den 29. august 2022

For anden gang var jeg et smut på Bornholm og på Bornholms Ø-arkiv.

Det startede sørgeligt med at min onkel, Henry Oluf Hansens død, ved begravelsen talte jeg med hans kone som fortalte at de havde haft en del billeder, plus diverse, efter min farmor, Julie Sofie Greiersen. Da hun ikke vidste hvad hun skulle gøre ved Billeder og diverse, talte hun med Bornholms Ø-arkiv, som gerne vil have det og det fik de.

Jeg har mailet frem og tilbage med Ø-arkivet og fik lov til at komme over og se hvad de havde. På vej ned ad trappen, på Ø-arkiver, fik jeg øje på et billede i glas og ramme, jeg sagde “der står min oldefar jo” og ja det er ham. Da de ikke har plads til større billeder i ramme på arkivet, fik jeg lov til at få billedet, efter de havde renset og affotograferet det. Så jeg fik bestilt endnu en ferie til det skønne Bornholm.

Foto: Karoline. Da jeg havde fået udleveret billedet af min oldefar, Albert Frederik Greiersen

Billederne har de lagt op på deres hjemmeside her!

Hvad de ellers har fået kan du se her!

Julies Dagbog, Emmas Poesibog og Henry Oves søfart- og soldaterbog har jeg affotograferet og udgivet har på siden.

Baggrunds historie

Billedet som jeg her har fået udleveret, har hængt hjemme hos min farmor, fra længe før jeg blev født. Her til højre er et billede fra min farmors 50 års fødselsdag (26. april 1961), hvor min farmor server lagkage til min mor og far

På væggen bag dem hænger billedet af min oldefar, Albert Frederik Greiersen, det billede som nu et mit og hænger på min stue væg.

Min farmors 50 års fødselsdag den 26. april 1961, på Fællesvej 11, Frederikssund.

Min farmor, Julie Sofie Greiersen. Min mor Conni og min far Jørgen.

Billedet uden ramme

Albert Frederik Greiersen 1857-1930
Her er billedet renset og taget ud af rammen til Bornholms Ø-arkivs hjemmeside.
Denne side er set 19 gange, 1 besøg i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *