Hans Jørgen Hansen 1881 – 1966

Min Oldefar – 84 år
Min farfars > far
Smed og Avlsbruger.

Hans Jørgen er født i Klemensker, Bornholm. Hans far var Jørgen Hansen Jørgensen og mor var Elisebeth Margrethe Hansen f. Olsen.

Hans Jørgen blev gift to gange, først med Anna Petrea Hansen f. Kofoed. De fik fire børn, 3 drenge og en pige. Henry Ove Hansen, som er min farfar, Åge Valdemar Hansen, Anton Hansen og pigen Ragnhild Lisbeth Hansen. Anna Petrea havde i forvejen to børn Marie Kristine Sonne, født Olsen og Hans Peter Olsen.
Efter Anna Petrea døde, giftede Hans Jørgen igen med Marie Johanne Hansen, født Sorth, hun var nabo datteren fra da de boede i Vestermarie. De fik en datter der hed Helga Lissie Rita Hansen. Helga er således min fars faster og er næsten to år yngre end min far.

Han døde i Enghaven Østermarie og er begravet på Østermarie kirkegård, Bornholm.


Fakta


Bopæl


Bornholms vejviser


Billede første ægteskab

Familien Hansen. Hans Jørgen Hansen og kone, Anna Petrea Hansen f. Kofoed. Drengene Henry Ove, Åge Valdemar, Anton og pigen Ragnhild Lisbeth.

Billeder andet ægteskab

Henry Ove Hansen, Marie Johanne Hansen f, Sorth og Hans Jørgen Hansen
Marie Johanne Hansen f, Sorth og Hans Jørgen Hansen
Hans Jørgen Hansen th og min far Jørgen Erik Greiersen foran. Manden tv ved jeg ikke hvem er. (muligvis Anton Hansen)
Hans Jørgen Hansen og datteren Helga Lissie Rita Hansen.
Optog af krigens afslutning på Bornholm april 1946.
I højre side af billedet kan man se Hans Jørgen Hansen, yderst går hans datter Helga med min onkel i hånden, lige bag ved Helga går min farmor Julie Sofie Hansen f. Greiersen og min far Jørgen Erik Greiersen. (Billedet kan være taget af Marie Johanne Hansen)

Denne side er set 54 gange, 1 besøg i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *